"Xsiąszka (!) Bracka zapisu uczni (!) i wyzwolenia Roku 1841"." (1841)
Księga zapisu uczniów na naukę rzemiosła i wyzwolenia ich na czeladników z lat 1841-1900 s. 1-151
S. 158-307 nie zapisane
Keywords: Kórnik cech rzeźnicki 19-20 w; Cechy rzemieślnicze; Rzeźnictwo