Prace Ignacego Andrzejewskiego na temat Powstania Wielkopolskiego 1918/19 (1970)
Zbrojna inicjatywa drużyn skautowych południowo-zachodniej Wielkopolski w Powstaniu 1918/19.
a 1983 1942
Keywords: Harcerstwo; Komisje; Powstania; Powstanie 1918-1919 wielkopolskie; Skauting zob. też harcerstwo