Dokumenty różne Zygmunta Denizota z lat 1926-1947 (1926)
Książeczki składkowe i oszczędnościowe Z. Denizota z lat 1926-1947 (7)
a 1985 1870
Keywords: Obligacje 20 w.; Pożyczka Narodowa; Spółdzielczość