Materiały Komisji Etycznej przy Okręgowej Izbie Aptekarskiej w Poznaniu dotyczące postaw aptekarzy w okresie okupacji z lat 1945-1946 (1945)
Wniosek o utworzenie Komisji Etycznej, pisma, oświadczenia, protokoły zeznań, notatki
a 1985 1872
Keywords: Poznań; Komisja Etyczna; Apteki; Apteki zob. też zielarstwo; Komisje