Dowody rozchodu kasy cechu kowalskiego w Kórniku za lata 1900-1922 (1900)
Zawiera pokwitowania wypłat dla cechu, dowody do księgi kasowej
c 1981 104
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy; blacharzy; rymarzy; siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze; Kowalstwo