Zgłoszenie terminatorów do listy uczniów w cechu`` z lat 1928-1939 (1929)
Księga zawiera dane dotyczące uczniów, mistrzów i nauki
c 1981 110
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy; blacharzy; rymarzy; siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze