Zgłoszenie terminatorów do listy uczniów w cechu" z lat 1928-1939 (1929)
Księga zawiera dane dotyczące uczniów, mistrzów i nauki
c 1981 110
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy, blacharzy, rymarzy, siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze