"Notice historique et g~"en~"ealogique sur la Maisnon des Leszczyc de Radolin (...) comtes de Radolin et Skarssow ; comtes Radolinskien Prusse": Opracował Friedrih Facius, Königl. Sachs. Hofwappenmaler und Genealog
Wewnątrz rysunki herbów Radolińskich i rodzin spokrewnionych
a 1983 1339
Keywords: Ekslibrisy zob. też superikslibrs; Genealogia - wywody genealogiczne; Herby; Rysunki