Korespondencja (1947)
Listy od następujących, Cza-Cze: Czapska Maria 1959-1980 (30), przy tym koperta, apel do przyjaciół o pomoc w sfinansowaniu wydania książki "Europa w Rodzine", k. 37 - uszkodzona (przedarta na pół), karta pocztowa. - Czartoryska Zofia z Tyszkiewiczów 1964-1971 (3), przy tym karta pocztowa. - Czajkowski B. 1958. - Czekalski Eustachy 1956-1964 (2), życzenia z okazji 50-lecia pracy twórczej. - Czernik Stanisław 1956-1967 (14). - Czerwijowska Barbara 1974. - Czerwijska Janina 1962-1976 (35), przy tym 4 karty pocztowe, wycinki z gazety (Kurier Polski 15 luty 1972), oświadczenie w sprawie wysłania listów Barbary Czerwijowskiej. - Czerwijowska Krystyna (1947-1948) (24), przy tym 3 karty pocztowe zaświadczenie o repatriacji wydane przez Polski Czerwony Krzyż, kwity przesyłki pieniężnej, wykaz rachunków. - Czartoryska Maria 1960 (4), przy tym 4 fot.i koperta. - Czetwertyńska Maria 1959-1973 (4). - Czetwartyńska Helena z Przeździeckich ok. 1962 (2). - Czetwartyńska Helena z Przeździeckich do córki Marii 1957-1959 (25), przy tym koperta. - Czetwertyńska Helena z Przeździerskich 1959-1961 (9), przy tym fot. - Czetwertyńska Helena z Przeździeckich do córki Marii (1962-1963) 21. - Czetwertyńska Karolina do Marii Czetwertyńskiej 1957.
a 1975 2886
Keywords: Warszawa; m., Życie Warszawy" - redakcja; m., Polski Czerwony Krzyż. Biuro Informacyjne; m., "Rzeczpospolita" - redakcja; Czasopisma polskie; Honoraria; Wiersze 2o w. zob. literatura polska