Korespondencja (1944)
Listy od następujących, Da-Dą: Dal Leonard 1944-1951 (14), przy tym karta pocztowa, 3 koperty i fot. - Danecki Ryszard 1958-1974 (2), przy tym wizytówka R. Daneckiego. - Danielewska Łucja 1978-1979 (4), przy tym karta pocztowa. - Darulewska Janina 1958. - Dąbrowska Maria 1951-1964 (42), w tym 7 kart pocztowych, 2 koperty, fot.
a 1980 1344
Keywords: Legnica; m.; Dom Kultury Związku Zawodowego Kolejarzy