Pamiętnik. Dziennik 1978-1981. 1981 (1981)
Praca zwodowa (m.in. w Oddziale Produkcji Materiałów Budowlanych Przedsiębiorstwa Ulic i Mostów w Mikołowie), rozczarowanie spowodowane stosunkami panującymi w zakładzie pracy, sprawy osobiste.
Akc.: c 1986 304
Keywords: Mikołów; m; Śląsk; robotnicy 20 w. praca