Zdarzenie 1956-1981. 1981 (1981)
Krótkie wspomnienia nauczyciela w szkole górniczej prawdopodobie w Bytomiu, refleksje dotyczące spraw rodzinnych i pracy zawodowej.
Akc.: c 1986 317
Keywords: Bytom; szkoła górnicza; m; Śląsk; robotnicy 20 w. praca; robotnicy 20 w. wykształcenie