Życiorys 1960-1981. 1981 (1981)
Kilka epizodów z dzieciństwa i młodości, nauka w Szkole Zawodowej Wojsk Inżynieryjno-Budowlanych, praca w ``Hucie Katowice'', założenie rodziny. Uwagi o sytuacji kryzysowej w Polsce w latach 1980-1981.
Akc.: c 1986 329
Keywords: Śląsk; Polska; polityka wewnętrzna; Katowice; m; robotnicy 20 w. praca; robotnicy 20 w. wykształcenie; wojsko 20 w.