Życiorys 1921-1981. 1981 (1981)
Krótki życiorys, rekfleksje związane z pracą zawodową autora-kontrolera w Centralnym Związku Rzemiosła, koncepcja przeciwdziałania przypadkom przefinansowania rzemieślników przez spółdzielnie.
Akc.: c 1986 331
Keywords: robotnicy 20 w. praca; rzemiosło 20 w.