Wspomnienia 1939-1981. 1981 (1981)
Krótki życiorys ojca Stefana (nazwisko nieznane), chłopo-robotnika, historia jego dwóch małżeństw, w których szczęście rodzinne było zakłócone nadużywaniem alkoholu.
c 1986 364
Keywords: alkoholizm 20 w.; robotnicy 20 w. praca