Życiorys własny robotnika 1959-1981. 1981 (1981)
Dzieciństwo w rozbitej rodzinie alkoholika, kłopoty szkolne, pierwsza miłość zakończona z powodu przestępstwa popełnionego przez partnera, założenie rodziny przez nieletnią (bez ślubu), kłopoty mieszkaniowe, stosunek do wydrzeń społeczno-politycznych w latach 1980-1981.
Akc.: c 1986 386
Keywords: Polska; polityka wewnętrzna; alkoholizm 20 w.; robotnicy 20 w. praca; robotnicy 20 w. wykształcenie