Historia brygadzisty z Kopalni Soli Wieliczka 1918-1981. 1981 (1981)
Fragment dziejów kopalni wielickiej sporadycznie tylko przeplatany narracją o charakterze biograficznym.
Akc.: c 1986 416
Keywords: Wieliczka; kopalnia soli; m; Małopolska; robotnicy 20 w. praca