Historia mojego życia 1905-1980. 1980 (1980)
Opis szlaku bojowego 59 pułku piechoty we wrześniu 1939 r. Udział w odbudowie ojczyzny.
Akc.: c 1986 439
Keywords: Polska; polityka wewnętrzna; robotnicy 20 w. praca; wojsko 20 w.