Cienie i blaski. 20 w
Wspomnienia 40-letniego człowieka- inwalidy- z podróży do Wrocławia. W zasadzie cała praca to opowieść jednego ze współpasażerów o innym inwalidzie.
Akc.: c 1986 498
Keywords: Śląsk; Wrocław; m; robotnicy 20 w. praca