Życiorys własny 1935-1981. 1981 (1981)
Praca zawodowa autora wykonującego do połowy lat 60-tych pracę robotnika, po uzupełnieniu wykształcenia awansującego do stanowiska projektanta w Zakładach Włókien Sztucznych ``Elana'' w Toruniu.
Akc.: c 1986 503
Keywords: Toruń; m; Pomorze; robotnicy 20 w. praca