Życiorys 1935-1981. 1981 (1981)
Opis całego życia ze szczególnym uwzględnieniem okresu dzieciństwa i młodości; opisy pracy kierowców, dewiacji ostatnich czasów (zdobycie przydziału mieszkania przez strajk okupacyjny matki z dziećmi w lokalu spółdzielni).
Akc.: c 1986 509
Keywords: Polska; polityka wewnętrzna; robotnicy 20 w. praca; strajki 20 w.