Wspomnienia 1934-1981. 1981 (1981)
Sprawy rodzinne, kłopoty z wychowaniem syna, kłopoty zdrowotne, małżeńskie (dwukrotny rozwód); zmiany miejsca pracy.
Akc.: c 1986 530
Keywords: robotnicy 20 w. praca