Wspomnienia 1903-1981 (1981)
Rozpoczęcie pracy w różnych zakładach przedwojennej Warszawy, życie rodzinne. Wyeksponowany okres do 1939 r.
Akc.: c 1986 542
Keywords: Warszawa; Mazowsze; robotnicy 20 w. praca