Autobiografia robotnika 1934-1981. 1981 (1981)
Życie chłopów oraz problemy życia rodzinnego, wychowania dzieci. Autor jest właścicielem gospodarstwa, przez kilka lat pracował w cukrowni.
Akc.: c 1986 543
Keywords: robotnicy 20 w. praca