Wspomnienia 1933-1981. 1981 (1981)
Opis wszystkich zajmowanych stanowisk. Autor pracował m.in. jako pomocnik murarski, górnik, w fabryce maszyn rolniczych, jako konwojent zwierząt rzeźnych, magazynier, w piekarni, jako pracownik PKP.
Akc.: c 1986 565
Keywords: robotnicy 20 w. praca