Życiorys 1950-1981. 1981 (1981)
Historia życia młodego człowieka, który nagle dowiaduje się o swojej nieuleczalnej chorobie (cukrzyca); poglądy na temat funkcjonowania służby zdrowia w PRL, o sytuacji osób zostających w młodym wieku rencistami. Przy tym załączniki.
Akc.: c 1986 568
Keywords: robotnicy 20 w. praca