Życiorys 1930-1981. 1981 (1981)
Marnotrawstwo w gospodarce, kategorie pracowników w zakładzie przemysłowym, trudności związane z uznaniem wyłączności roszczeń do własnego patentu.
Akc.: c 1986 577
Keywords: robotnicy 20 w. praca