Wspomnienia 1912-1981. 1981 (1981)
Życie zawodowe kobiety (służąca w okresie międzywojennym, robotnica przymusowa Niemczech, robotnica w fabryce po wojnie) i jej kłopoty rodzinne.
Akc.: c 1986 585
Keywords: Niemcy; robotnicy 20 w. praca