Historia życia robotnika 1933-1981. 1981 (1981)
Opisy pracy w trzech przedsiębiorstwach, uznanie przełożonych, sprzeciw autora wobec złej organizacji i braku kompetencji, zahamowania kariery.
Akc.: c 1986 589
Keywords: robotnicy 20 w. praca