Pamiętnik 1950-1981. 1981 (1981)
Bardzo osobisty opis życiowych doświadczeń 30-letniej kobiety, po nieudanym zamążpójściu skazanej na konflikty z mężem i teściami.
Akc.: c 1986 593
Keywords: robotnicy 20 w. praca