Wspomnienia 1932-1981. 1981 (1981)
Kierownicze stanowiska średniego szczebla w jednostkach gospodarki uspołecznionej; trudności pogodzenia zajmowania stanowisk kierowniczych w aparacie gospodarczym i administracyjnym z zachowanmiem ``czystych rąk'' i ``czystego sumienia''; przynależność organizacyjna, zagraniczne podróże służbowe.
c 1986 599
Keywords: robotnicy 20 w. praca