Pamiętnik 1932-1981. 1981 (1981)
Schorowana matka siedmiorga dzieci, żona alkoholika, dziecka z rozbitej rodziny; sierota opuszczona przez ojca i przybraną matkę, pod koniec lat 60-tych odnajduje rodzoną matkę, zamieszkującą na terenie ZSRR.
Akc.: c 1986 603
Keywords: Rosja; alkoholizm 20 w.; robotnicy 20 w. praca