Pamiętnik 1901-1981. 1981 (1981)
Obrazy z życia- głównie z lat młodzieńczych i wojny, opis przygód życiowych (np. w wojsku). Pobieżny opis lat powojennych.
Akc.: c 1986 612
Keywords: robotnicy 20 w. praca; wojsko 20 w.