Byłam robotnikiem z przypadku 1944-1981. 1982 (1982)
Trudne dzieciństwo, rozbita rodzina, po ukończeniu liceum szkoła muzyczna, zatrudniona jako pomoc domowa, awantury ojca po wyjściu z więzienia, matka w zakładzie dla psychicznie chorych, nieudane małżeństwo.
Akc.: c 1986 742
Keywords: robotnicy 20 w. praca; robotnicy 20 w. wykształcenie