Życiorys 1936-1980. 1981 (1981)
Opis kłopotów z mężem-alkoholikiem i samodzielnego wychowania dzieci; wzmianki o dzieciństwie i pracy zawodowej.
Akc.: c 1986 700
Keywords: alkoholizm 20 w.; robotnicy 20 w. praca