Odnaleźć się 1950-1981. 1981 (1981)
Nieślubny syn sprzątaczki, wychowany przez gdyńską ulicę; choroba (mania prześladowcza), próby pracy w różnych zawodach: twórczości literackiej, w sztuce filmowej; aktualnie- dozorca.
Akc.: c 1986 701
Keywords: Gdynia; m; Pomorze; robotnicy 20 w. praca