Dziennik z roku 1929 (1976)
Dziennik opisuje życie codzienne autora w 1929 r.
Treść dziennika została przepisana przez autora z rękopisu w 1976 r. - Czcionka w kolorach: czerwonym i czarnym
Keywords: Pamiętniki polskie 1929 r.