Ustawy [Masonerii] Świeckiej i Duchownej Loży Narodowej Świątyni Izys pod W[schodem] Warszawskim Roku P.S. [Prawdziwego Światła] 5785 (1785) (1785)
2. Od Świątyni Egipskiey Bogini Izys pod Wielkim Wschodem Loży Matki do wszystkich lóż Córek. Instrukcya dla rozumienia Tajemnic i Ustawy dla styrowania Braćmi w Zakonie Wolnych Mularzów, k. 25-31.
a 1987 835
Keywords: Masoneria; Polska