Wypisy źródłowe J. Baumgarta z lat 1725-1833 z archiwum Sułkowskich (materiały do pracy doktorskiej)
1. Wypisy z lat 1730-1750.
Baumgart M. Kraków a 1992 1278
Keywords: Archiwistyka; Polska; Archiwum Sułkowskich; Archiwa; Kraków m