Wypisy źródłowe J. Baumgarta z lat 1725-1833 z archiwum Sułkowskich (materiały do pracy doktorskiej)
1. Wypisy z lat 1751-1755, m. in. listy Franciszka Sułkowskiego do ojca.
Baumgart M. Kraków a 1992 1278
Keywords: Archiwum Sułkowskich; Polska; Archiwa; Archiwistyka; Kraków m