Wypisy źródłowe J. Baumgarta z lat 1725-1833 z archiwum Sułkowskich (materiały do pracy doktorskiej)
1. Wypisy z lat 1782-1783, m. in. listy: August Sułkowski do brata Antoniego Sułkowskiego, Antoni Sułkowski do brata Augusta Sułkowskiego, Franciszek Sułkowski do brata Augusta Sułkowskiego.
Baumgart M. Kraków a 1992 1278
Keywords: Archiwum Sułkowskich; Polska; Archiwa; Archiwistyka; Kraków m