Wypisy źródłowe J. Baumgarta z lat 1725-1833 z archiwum Sułkowskich (materiały do pracy doktorskiej)
1. Wypisy z lat 1787-1788 i 1791-1799.
Baumgart M. Kraków a 1992 1278
Keywords: Archiwistyka; Polska; Archiwa; archiwum Sułkowskich; Kraków m