Proces Stanisława Cybulskiego i Moczarskiego 1978 rok
1. A. Steinsbergowa ``Widziane z ławy obrończej.'' Warszawa 1978 (3 egz.)
c 2000 70
Keywords: Zbrodnie wojenne; wojna 1939-1945 r; Polska; Procesy polityczne; Obóz jeniecki Katyń; Rosja; Wojna 1939-1945 II światowa; obozy jenieckie; Egzekucja polskich oficerów w Katyniu; Warszawa m; Katyń m; egzekucja polskich oficerów; Mazowsze; obóz jeniecki