Pisma i materiały (1976)
Odpisy materiałów dotyczących życia i działalności Jana Żółtowskiego: nota biograficzna opracowana przez Felicjana Dembińskiego, bibliografia, materiały związane z działalnością społeczną i gospodarczą, odpisy materiałów drukowanych dotyczących historii miejscowości Czacz i Białcz, genealogia rodziny Żółtowskich
Odpis z pracy J. Żółtowskiego, "Rodzina Żółtowskich", Poznań 1939
Keywords: Białcz m; historia; Czacz m