Publicystyka na temat granicy wschodniej Polski (1919)
1. Relacja z posiedzenia 3 sesji Sejmu w Wilnie 4 lutego 1922 r. k. 1-3
c 1977 3817
Keywords: Biblioteki; Polska; Sejmy; Konflikt polsko-litewski; Dobrzechowo m; Biblioteka Michałowskich; Rzym m; Stacja Naukowa; Włochy; Wilno m; Litwa