Odpisy czasopism Stronnictwa Zachowawczego (1922)
2. ``Biuletyn Stronnictwa Zachowawczego'' Warszawa-Kraków R. 1923
c 1977 3816
Keywords: Partie polityczne; Polska; Rzym m; Stacja Naukowa; Włochy; Warszawa m; Kraków m