Xięga 1-wsza woytowska [miasta Koźmina] 1548 zaczęta 1576 skończona (1548)
Na początku kroniczka - ``Annales rerum gestarum earumque memoria dignarum incliti Regni Poloniae, collectae partim ex relacione hominum nostra aetate earumque in super quas ipsi vidimus audivimusque Anno Domini millesimo a vigentesimo qua dragesimo nono [...]. k. 1-5.
Wpisy do 1526 jedną ręką, kolejne z lat 1551-1632 różnymi rękami.
Keywords: Koźmin m; księga wójtowska