Zasługi Leszczyńskich wobec kultury polskiej (1931)
Maszynopis artykułu z ok. 1936 r. z 3 tabl. genealogicznymi Leszczyńskich. Przy tym 3 nadbitki z artykułami M. Boberskiej o farze w Lesznie.
c 1988 357
Keywords: Czasopisma; Polska; Kościoły; Leszno m; fara