Katalog zabytków budownictwa przemysłowego. Powiat Kielce. Materiały inwentaryzacyjne (1959)
Spisy miejscowości, notatki terenowe, kartoteka stanowisk żużla, fotografie, kopie rysunków inwentaryzacyjnych /kalki/, mapy /kalki i oryg./.
a 1988 2309
Keywords: Zabytki; budownictwo przemysłowe; Polska; Kielce m; powiat - zabytki budownictwa przemysłowego