"Wspomnienia z wyprawy wojennej w Hiszpanii (1808-1814)" (2003)
Zawiera tekst oraz erratę
Konieczna Maria Poznań c 2003 1318
Keywords: Kultura życia codziennego w Hiszpanii; Wojna 1808-1814 w Hiszpanii